Energiewacht veilig, vertrouwd, duurzaam Wij betekenen graag iets voor u!
Lees alles over onze aanpak

Energiewacht voor u

Energiewacht heeft veel ervaring in verschillende branches wanneer het gaat om het verduurzamen van woningvoorraad of gebouwen. Onze aanpak is toegespitst op woningcorporaties, vastgoed, utiliteit, recreatie en vereniging van eigenaren. Onze accountmanagers gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken

 

Woningbouwcorporaties

Als woningbouwcorporatie kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan producten en diensten. Wij onderhouden voor vele woningcorporaties de CV-ketels van het gehele woningbestand. Zijn de CV-ketels in uw woningen toe aan vervanging? Met onze ruime ervaring op het gebied van projectmatige vervanging van CV-ketels bij woningbouwcorporaties zijn wij een betrouwbare en deskundige partner. Samen kijken wij met u hoe uw woningvoorraad onderhouden en verduurzaamd kan worden.

 

Onze referenties zijn onder andere: Triada, Accolade, WoonFriesland, VechtHorst, Elkien, Woonmensen, Lyaemer Wonen, Openbaar Belang, de Veste, Intermaris, deltaWonen, Seyster Veste, De Alliantie, De Marken, Eigen Bouw, Thûs WonenStichting Woningbouw Achtkarspelen, Actium, Wetland Wonen, Woonconcept, De Woonplaats, SWZ.

 

Vastgoed

Uw onroerend goed in topconditie? Laat dat maar aan Energiewacht over! Wij beschikken over ruimschootse ervaring waardoor uw onroerend goed bij Energiewacht in goede handen is.

 

Onze referenties zijn onder andere: Rebo Vastgoed Management, Zeeman de Vries Vastgoedmanagement, MVGM, Van der Linden Makelaardij, VastgoedBeheer Holland, Jansen Vastgoed, Habion.

 

Utiliteit

Ook voor het onderwijs, de zorgsector en gemeenten heeft Energiewacht een persoonlijke plan van aanpak. Onze accountmanagers hebben veel ervaring met duurzame warmteadviezen voor scholengemeenschappen, zorginstanties en zorggroepen en gemeenten. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Onze referenties zijn onder andere: Accretio, Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio, Frion, Solis zorggroep, Gemeente Drechterland, Landstede.

 

Recreatie

Bungalowparken, villaparken en recreatieparken zijn voorbeelden van organisaties waarvoor Energiewacht onder andere service en onderhoud uitvoeren aan verwarmingstoestellen. Samen met u probeert Energiewacht de verwarming van het park zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te regelen.

 

Wij zijn toppartner van RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers in Nederland.


Onze referenties zijn onder andere: CenterParcs, Villapark de Weerribben, Buitenplaats Gerner, Recreatiecentra Nederland, Vakantiepark Sallandshoeve.

 

Vereniging van Eigenaren

 

Energiewacht is voor vele Verenigingen van Eigenaren actief. Samen met de accountmanagers van Energiewacht kunt u kiezen voor de meest geschikte en duurzame oplossing voor uw gebouw.


Onze referenties zijn onder andere: WoonFriesland.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze aanpak of graag een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Vul dan hieronder uw gegevens in.

 

Naam:
Postcode:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Uw vraag of opmerking:
* Deze velden zijn verplicht

 

 

Levert samen met Essent