Energiewacht veilig, vertrouwd, duurzaam Wij betekenen graag iets voor u!

Zakelijke diensten Energiewacht

Wij ontzorgen onze klanten door het aanbieden en faciliteren van meerdere producten en diensten. We zijn al jaren actief als serviceorganisatie en toonaangevend op het gebied van woon- en werkcomfort. Onze diensten zorgen voor duurzaamheid en veiligheid. Wij leveren betrouwbare diensten, snelheid en kwaliteit en zorgen voor het totaalbeheer van wooncomfortvraagstukken.

We adviseren, regisseren en voeren uit. Met één telefoontje alles geregeld!

 

Advies & Duurzaamheid

Op het gebied van advies en duurzaamheid kunnen we u bijstaan met het inventariseren van de status van uw gebouwen of woningen omtrent duurzaamheid. Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van verschillende energiechecks en het uitbrengen van Energie Prestatie Adviezen, waarbij we, na het opstellen van een energielabel, u adviseren over de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw gebouwen of woningen. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van nieuwe CV-ketels, isolatie, zonnepanelen (bijvoorbeeld VVE's), zonneboilers en andere duurzame mogelijkheden. 

 

Service & Onderhoud

We zijn al jaren actief als serviceorganisatie voor het service en onderhoud van warmte- en warmwatertoestellen. Dit op particulier gebied, maar ook voor verschillende VVE's en woningcorporaties. Met ongeveer 200 monteurs staan we dagelijks klaar voor 280.000 klanten. We voeren onderhoud uit aan onder andere CV-ketels, MV- en WTW-installaties, warmwatertoestellen (zoals geisers en boilers), warmtepompen en ketelhuizen. We plaatsen en onderhouden rook- en CO-melders en voeren voor gestapelde woningen rookgasinspecties uit

 

 

Vastgoed Onderhoud

Voor uw vastgoed kunnen wij alles uit handen nemen. We stellen samen met u een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) op, coördineren dit en voeren dit uit. We adviseren u over het onderhoud, de installatie van nieuwe warmte- en warmwatertoestellen en andere installaties zoals gas en elektra. Daarnaast denken we met u mee over de verduurzaming van uw bezit.

 

Overige diensten

We kunnen daarnaast veel voor u betekenen op het gebied van domotica (huisautomatisering/smart homes), beveiliging (inbraak, brandveiligheid, medische hulp en lekkage) en alle andere zaken in en rondom de woning. Denk daarbij aan bijvoorbeeld rioolreiniging en legionella beheer. 

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken met onze accountmanager? Bekijk hier onze accountmanagers of vul uw gegevens in. Onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam:
Postcode:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Uw vraag of opmerking:
* Deze velden zijn verplicht

Levert samen met Essent