Zonnepanelen voor VVE Nu aantrekkelijker dan ooit Wij regelen alles voor u van A tot Z

Zonnepanelen voor VVE – Nu aantrekkelijker dan ooit

Dankzij interessante nieuwe regelingen zijn zonnepanelen zeer interessant voor Verenigingen van Eigenaren.

Energiewacht Groep installeert ze in 1 dag.

 

Energieprijzen stijgen, fossiele brandstoffen zijn schaars en het milieu wordt zwaar belast. Als u begaan bent met het milieu en uw portemonnee is dit het moment om te investeren in zonnepanelen. Met zonne-energie ontlast u het milieu en betaalt u fors minder stroomkosten. De besparingen lopen op tot wel de helft van uw huidige verbruikskosten.

 

In veel appartementencomplexen en flatgebouwen is de installatie van zonnepanelen geen vanzelfsprekendheid. Doordat er sprake is van een gemeenschappelijk dak moet de Vereniging van Eigenaren (VVE) eerst toestemming verlenen.

 

Dankzij interessante nieuwe regelingen en belastingkortingen zijn zonnepanelen interessanter dan ooit voor Verenigingen van Eigenaren. Energiewacht Groep adviseert bewoners en verenigingen over VVE-regels en subsidies, plaatst de panelen binnen 1 dag en verzorgt het onderhoud. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. 

 

Waarom als VVE investeren in zonnepanelen?

Een zonnepanelensysteem van Energiewacht Groep levert een belangrijke bijdrage aan een schonere toekomst. Woningen die voorzien zijn van panelen stoten geen CO2 meer uit en zonne-energie is duurzaam. Zonne-energie is bovendien financieel aantrekkelijk, want gebruikers zijn minder afhankelijk van stijgende energieprijzen. Met zonne-energie bent u al snel voordeliger uit.

 

Woont u in een flatgebouw of appartementencomplex? Dan heeft u meestal te maken met de Vereniging van Eigenaren. Een gedeeld dak maakt het praktisch en persoonlijk lastiger om te investeren in zonnepanelen, want niet elke bewoner wil dit. De Overheid stimuleert met interessante regelingen en belastingvoordeel echter het gebruik van duurzame energie. Daardoor profiteert u als lid of beheerder van een VVE's eenvoudiger van de voordelen van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen bij VVE's: dit zijn de mogelijkheden

Wilt u als VVE of VVE-lid investeren in zonnepanelen, dan zijn er 3 opties:


1. Zonnepanelen voor eigen gebruik

Als bewoner van een appartementencomplex of flatgebouw heeft u toestemming nodig van de VVE. Die moet goede afspraken maken over een gedeelte van het gemeenschappelijke dak, waar u de panelen laat plaatsen. De energie die u opwekt komt volledig ten goede van uw energieverbruik. Financieel gezien is dit de interessantste optie, maar hij is organisatorisch niet altijd haalbaar. 

 

2. Zonnepanelen voor collectief gebruik VVE

Een VVE kan besluiten zonnepanelen te installeren voor collectief gebruik. De opgewekte energie wordt dan bijvoorbeeld gebruikt voor de gemeenschappelijke lift en verlichting. De collectieve bijdrage voor VVE-leden neemt daardoor af. 

 

3. Zonnepanelen met teruggave van energiebelasting

Als derde optie kan een VVE zonnepanelen laten installeren voor meerdere bewoners. Deelnemers profiteren van de energieopbrengst en hebben daarnaast recht op teruggave van energiebelasting (het zogenaamde salderen). Dit is financieel aantrekkelijk.   

Zonnepanelen en VVE: Energiewacht Groep adviseert u graag

Zoals u ziet zijn er verschillende interessante mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen bij VVE's. De experts van Energiewacht Groep helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Neem contact op met Energiewacht Groep voor een gratis adviesgesprek. Onze adviseurs kennen de regels omtrent zonnepanelen voor VVE’s en bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden. Wanneer de VVE akkoord gaat plaatsen en installeren we de zonnepanelen binnen 1 dag. 

 

De zonnepaneelsystemen van Energiewacht Groep zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Alleen bij extreme vervuiling is een jaarlijkse reinigingsbeurt nodig. Energiewacht Groep kan dit onderhoud desgewenst voor uw VVE verzorgen. Onze adviseurs bekijken ter plaatse of dit nodig is en bespreken de onderhouds- en reinigingsmogelijkheden. 

Zonnepanelen via VVE: dit zijn de voordelen van Energiewacht Groep 

  • Specialist in zonnepanelen voor VVE's 
  • Ervaren adviseurs met actuele kennis van subsidieregelingen
  • Geen btw op aanschaf en montage
  • Bespaar per huishouden maandelijks zo’n 50% op stookkosten
  • All-in-one-service: advies, aanschaf, montage én onderhoud 
 

Kies nu voor duurzame energie, kies voor Energiewacht Groep

Dit is hét moment om de opwarming van de aarde tegen te houden en flink energie te besparen door middel van duurzame zonne-energie. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Wacht niet langer en neem vandaag contact op met Energiewacht Groep. Dan profiteert uw VVE straks ook van de vele bespaarvoordelen van zonnepanelen. 

 

Naam:
Postcode:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Uw vraag of opmerking:
* Deze velden zijn verplicht

 

 

 

 

 

Levert samen met Essent