Energiewacht veilig, vertrouwd, duurzaam Wij betekenen graag iets voor u!
Lees alles over onze aanpak

Referenties

Al ruim 30 jaar helpt Energiewacht woningbouwcorporaties, VVE's en andere organisaties op het gebied van utiliteit, recreatie en vastgoed met het waarmaken van hun duurzame ambities door middel van innovatieve oplossingen. Kernwoorden als veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan daarbij voorop. Wij zijn uw ideale partner. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze projecten.

 

 

Zonnepanelen VechtHorst 

Voor woonstichting VechtHorst heeft Energiewacht 400 huurwoningen voorzien van zonnepanelen. De bewoners werden geen kosten in rekening gebracht ook geen huurverhoging. 

Directeur-bestuurder Robert Waarsing: ‘Voor onze huurders hebben wij betaalbaar wonen hoog in het vaandel staan. Dat betreft niet alleen de huurprijs, maar ook de woonlasten. Voor iedereen is de besparing anders, maar het kan zomaar tussen de € 200,- en € 400,- per jaar schelen. Ook het duurzame karakter van dit project past bij ons.'

Gemiddeld leverde Energiewacht 30 woningen per week op.

 

HR-ketels Accolade

Voor woningcorporatie Accolade heeft Energiewacht voor verschillende complexen 124 CV-ketels vervangen. De opdrachtgever werd tijdens dit project door Energiewacht geheel ontzorgt zodat de woningen eenvoudig en efficiënt werden voorzien van nieuwe HR-ketels.

 

Verduurzaming De Alliantie

Voor woningcorporatie de Alliantie heeft Energiewacht bijna 200 woningen in Amersfoort met duurzame maatregelen naar een energielabel B gebracht. Per woning werden er 9 zonnepanelen inclusief een hoogwaardige, geluidsarme omvormer geplaatst en werd de CV-ketel vervangen. Ook voerde Energiewacht APK's uit op de gasinstallatie van de woningen en werden er rookmelders geplaatst.

 

Rookgasinspectie WoonFriesland

Voor WoonFriesland heeft Energiewacht rookgasinspecties uitgevoerd. Op basis van deze inspecties is er een totaaladvies uitgebracht over het vervangen, verbeteren en veiliger maken van de rookgasafvoeren. Veiligheid staat voorop. Voor veel verschillende woningcorporaties voert Energiewacht strenge controles uit op de rookgasafvoeren van de complexen. Bij twijfel worden deze direct vervangen, om onnodige risico's te voorkomen. 

 

Verduurzaming Triada

Voor woningcorporatie Triada heeft Energiewacht 65 woningen verduurzaamd. Dat wil zeggen dat Energiewacht innovatie radiatoren heeft geplaatst, enkel glas heeft vervangen voor dubbel glas en nieuwe ventilatie oplossingen heeft toegepast. In 2017 worden er nog eens 85 woningen van Triada door Energiewacht verduurzaamd.

 

Renovatie Coetsstraat

Met de bouw van elf huurappartementen in opdracht van een vastgoedbeheerder in Zwolle nam Energiewacht de rol van regisseur op zich. Samen met zorgvuldig geselecteerde partners werd het monumentale pand aan de Coetsstraat in Zwolle, volledig gestript en van binnenuit opnieuw gefundeerd en gerenoveerd.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze aanpak of graag een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Vul dan hieronder uw gegevens in.

 

Naam:
Postcode:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Uw vraag of opmerking:
* Deze velden zijn verplicht

Levert samen met Essent